Makers van de gezonde leefomgeving

Iedereen wil schone lucht inademen, in een fijne buurt wonen, genieten van mooie natuur, een goede werkplek hebben, veilig reizen van A naar B en aan het einde van de dag weer gezond thuiskomen. Dat zijn dan ook de doelen die wij voor ogen hebben met al onze activiteiten in Vastgoed, Bouw & Techniek en Infra.

Heijmans richt zich op drie werkgebieden: wonen, werken en verbinden. We adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, beheren en onderhouden. We werken voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en we sturen op verduurzaming, kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit. Heijmans wil een leidende rol pakken in het veiliger en duurzamer maken van de bouwsector. Zo dragen we proactief bij aan de oplossing voor veel belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Nu en in de toekomst. Al onze activiteiten zijn gericht op het maken van de gezonde leefomgeving. En bij alles wat we doen, houden we de focus op de eindgebruiker.

Echt Heijmans

In 2023 blikten we vol trots terug op honderd jaar Heijmans. Wat begon met één man, Jan Heijmans, groeide uit tot een beursgenoteerde onderneming met zo’n vijfduizend medewerkers. In de basis zijn we nog steeds een familiebedrijf, met oog en aandacht voor onze mensen en omgeving. Vanuit onze ervaring en vakmanschap kijken we altijd vooruit, dat is het karakter van makers met een geel hart.

Deel dit verhaal